Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Moja ulubiona

violetta

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

@violetta

Ładne piosenki, a YouTube nie wystawi ci żadnego rachunku - zgodnie z prawem o własności intelektualnej - rachunek może ci wystawić tylko i wyłącznie Autor - Artysta, a z tego co wiem - jeśli ktoś rozpowszechnia dobro kultury światowej za darmo - artyści całują po rękach takich jak pani i ja.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Ostrożnie, kochanie, teraz odpoczywam i piję wódkę i słucham (znaczy, odbieram drgania), dajmy przykład: nie zmienię zdania - wszyscy Amerykanie, Niemcy, Rosjanie i żydzi - jak i tam zwał to zwał - źle robią, zostawiają czarne torebki, a tam, kurwa jego mać, może być bomba, jako poganin - nie zmienię zdania.

Jedni mówią, iż o życiu ludzi świadczy bogactwo, a ja mówię: o życiu narodów świadczy serce.

Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór 

@violetta

A tak to, kochanie, dlaczego do mnie wszyscy przychodzą, psy, koty, węże, jaskółki, gile, powtarzam: jestem Łukasz Jasiński i żyję sobie po swojemu - przez takie nerwy straciłem plemniki, a wódkę będę pił - tylko to mi pozostało, pamiętaj, nie jestem księdzem, ten to taki świr, który siebie również obraża - to nic innego jak Grzegorz - kłamca, zboczeniec, złodziej i pierdoła, w pewnym czasie nie wytrzymałem i poszedłem do dyrektorki i to ona mi przyznała rację, a przecież mogłem mu dać w ryja, jak dla mnie to jest zwyczajny śmieć - kiedy w Liceum Zawodowym poderwałem dziewczynę, ona była piękna, biedna, wrażliwa i nerwowa, a ten, kurwa, Grzegorz, uszczypnął ją w tyłek i winę na mnie zwalił i dostałem od niej w pysk otwartą dłonią, pewnie, iż zabolało i miałem gwiazdy w oczach i dałem sobie święty spokój, wewnętrznie zamknąłem się i dlatego boję się dziewczyn, proste i logiczne?

Łukasz Wiesław Jan Jasiński 

@violetta

Z góry uprzedzam fakty, jestem w średnim wieku, a to jest wiek - w którym lubię ostre dziewczyny w łóżku, na przykład: te, które siedzą w więzieniu i nie mają co robić, tylko głupoty gadają: o miłości, romantyzmie i temu podobne głupoty - marzenia.

Łukasz Jasiński 

@violetta

To idź do kościoła, moja droga siostro, tam wszystko mają, wiesz może: blisko dziewięćdziesiąt zakonnic to lesbijki?

Łukasz Jasiński 

@violetta

Jak chodziłem do pracy - Zakład Pracy Chronionej (oczywiście, wbrew własnej woli - zawsze i wszędzie taka jak ty - komunistka - winę będzie zwalała na takich jak ja kawalerów), proste i logiczne? I była jedna Agnieszka, która powiedziała: jak wezmę z nią ślub - to wszystko dla mnie zrobi, sęk w tym: za co miałbym jej kupić pierścionek zaręczynowy? Źle, bardzo źle sobie myślicie - tragicznie i dołująco.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)