Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @wierszyki Nawzajem. Radosnych Świąt!
    • @Berenika97 Czytam Twoje komentarze i wiersze zastanawiam się skąd Ty bierzesz te trafne wglądy i dochodzę do wniosku, że istnieje życiowa mądrość, która nie przeradza się w zgorzknienie, wycofanie za świata czy przyjęcie pozycji guru ze szklanej góry. Dziękuję! @KOBIETA Być może, ale Ty taki wierszyk, to piszesz pomiędzy malowaniem rzęs i ust (albo na odwrót w zależności jak jest zgodnie ze sztuką). Dzięki! @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję - dostać komplement od Ciebie to honor.
    • Igiełki   Ubrana w choinkę świecę betlejemską gwiazdą, migoczę świętymi ognikami, kołyszę zaspaną lametą, wzdycham anielskim włosem, dzwonię pobladłymi bańkami, zapachami cukierków wabię.   Spod świątecznej sukienki wystają igiełki, skrapiane poranną rosą, całowane mgłą, utulane wiatrem.   Uczę się miłości do ludzi od nowa
    • @APM wesołych spokojnych świąt:)
    • @hollow man a wiesz że ja mam to szczęście bądź nie że wszystkich łobuzów jakich spotkałam na swojej drodze już dawno temu pożegnałam  To bujda że tacy kochają najbardziej  Owszem kochają tylko na swój dziwaczny sposób  Ale żeby nie było że kobiety są święte  One też bywają okrutne i zawzięte  Najgorzej jak się takie dwie podłe osobowości odnajdą  Wtedy nie zostawia się jenców

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Uwierz mi na słowo
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...