Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 U znajomej, w pokoiku biega piesek, mój jamniku mój pupilku, mój złociutki czemu ty nie jesteś krótki? - zapytała się jamnika (który, milcząc kozły fika) a on kilka chwil poczekał i tak pani swej odszczekał a dlaczego ty kochana sypiasz naga, rozebrana bez piżamki, bez stanika i dlaczego się jamnika pytasz o intymne sprawy choć to temat nieciekawy nie odmówię odpowiedzi pani siadła, cicho siedzi i wsłuchuje się w szczekanie bo odpowiedź na pytanie bardzo mocno ją frapuje co jej jamnik odszczekuje a on bez ogródek szczeka ty sylwetkę masz człowieka i z tym wszędzie się obnosisz a co do mnie, skoro prosisz odpowiadam tak jak umie - trudniej mnie wyszukać w tłumie jestem długi, ale niski przez co bliżej mi do miski po waszemu do koryta pani milczy, już nie pyta jamnik kontent z odpowiedzi obok pani grzecznie siedzi. 4
kot szarobury Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i siedzieli tak do rana: jamnik, pani nieubrana. Wszystkiego najlepszego w nadeszłym w bólach pod ten porywisty wiatr, jaki wiał ostatniej nocy, nowym roku. Pozdrawiam :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 @kot szarobury To zależy gdzie kto mieszka bo na przykład w grodzie Leszka wiatr o niesłychanej mocy wiał i przed i po północy w moim wiał umiarkowanie i dlatego szczecinianie a ja mieszkam w tym klimacie siedzą cicho w tym temacie. Dziękuję za życzenia i się odwzajemniam - oby ten Nowy był lepszy nie tylko z nazwy. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi