Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Aż dwa dni obżarstwa prawie zero ruchu i gorące modły wytrzymaj to brzuchu. Brzuch pęczniał jak balon i chociaż się zżymał to jednak świąteczną katorgę wytrzymał. Gorzej z właścicielem bo mu brak odwagi pozwolić się zważyć i nie popsuć wagi. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 @iwonaroma Na wyjaśnienie nadeszła pora. Kogo uwielbiasz, wiersz czy autora?
kot szarobury Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i nie dojrzałeś, Heniu, co pierwsze dla Pani - Autor czy może wiersze? wiem, tu narażę się na zrzędzenie, lecz Pani wielbi temat: jedzenie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2019 @kot szarobury Czyżby na pewno? Mam wątpliwości gdyż pani boi się otyłości. Na stole ciasta, ryby, mięsiwa pani i owszem coś tam spożywa kruszynkę ciasta, mięska plasterek bezkaloryczny wędzony serek niegazowanej wody szklaneczkę więc jak sam widzisz tylko troszeczkę spożywa z tego, co ma na stole mówiąc do innych jak już to wolę żeby mi kiszki zagrały marsza a jeść to będę jak będę starsza wtedy nie będę o linię dbała i co podadzą będę zjadała to jest mentalność młodej kobiety żeby być szczupłą, no cóż niestety. Kto lubi tęższe niech się uzbroi i przy tej szczupłej niech wiernie stoi to mu na starość się pewnie uda to, co ma w talii przejdzie na uda ja w tej materii się nie wypowiem bo chcę mieć święty spokój albowiem nie chcę ujawniać ukrytych chęci bo mnie i szczupła i tęższa nęci. 2
Rekomendowane odpowiedzi