Joachim Burbank Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) stoję przy oknie dopijam carpe diem z lodem spoglądam na zgwałcony krajobraz który wije się pod butem oprawcy jest piątek i jak zwykle nic nie sprawia mi radości chłodny dźwięk wiruje w uszach próbując wydostać resztki żywego ja dawnego utworu marsza żałobników na weselu spokojnie powtarzam z pamięci psalm udręczonego idzie mi nawet nieźle ale nie mogę przypomnieć sobie refrenu uleciał jak liść na wietrze recytuję półgłosem słuchając jak słowa rezonują w kwadracie pustych ścian gdyby nie ten wiszący obraz byłoby całkiem dobrze na nagraniu od razu wyłapaliby to miękkie r którego nie mogę się pozbyć mimo ćwiczeń z logopedą nieprawdopodobnie łatwo zbaczam z toru a przecież miałem nie przynudzać Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Joachim Burbank (wyświetl historię edycji) 2
Paweł Artomiuk Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Podoba mi się trzeci a strofa, reszta średnio
Joachim Burbank Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 @light_2019 dzięki! @iwonaroma dziękuję, cieszę się:)
Joachim Burbank Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2019 @Pia Dziękuję za wizytę i czytanie:-)
Joachim Burbank Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2019 @iwonaroma @Wątpiciel Dziękuję!!! 1
Rekomendowane odpowiedzi