jan_komułzykant Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Może jeszcze nie wiesz, ale być może łykasz coś, co może bardzo ci zaszkodzić. Na przykład taka N-Nitrozodimetylenoamina - czynnik rakotwórczy zawarty w tabletkach, wydawałoby się niegroźnych, jak Ranigast Max. A jest tego więcej, może warto sprawdzić? Ciekawe, wycofali bo już dostatecznie zarobili, czy może jest już jakieś nowe gówno do przetestowania i robienia kasy? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 30 Października 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @jan_komułzykant lepiej nie zaczynam...temat rzeka dla mnie. Pierwsze skojarzenie z TV w Polsce...reklamy medykamentów, na coś czego jeszcze nie mamy, tak na zaś.... Roundup jest mi solą w oku...silne lobby. Dalej na półkach.
jan_komułzykant Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @Dag O tak, słyszałem o tej firmie niejedno. Co prawda Roundup, to nie lek, ale rzeczywiście, też jest niezły. I jeśli uznać, że ktoś ma nas też za chwasty, działa podobnie, można powiedzieć nawet, że równie skutecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Gość Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @jan_komułzykant GVeLTD4tgnI
jan_komułzykant Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @Dag "I wonder how they sleep at night" - też się zastanawiam, ale nam zatrzymanie na minutę też nic nie pomoże, bo nie od dzisiaj świat tańczy - wystarczy rytm narzucić i chociaz kłoci się to z prawdą, dochodzić jej warto. Może niezbyt adekwatny tekst w piosence, ale akurat było pod ręką. Ale Twój film świetny i naprawdę szokuje. Dzięki.
Gość Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 @jan_komułzykant ten człowiek zaproszony był na jeden z uniwersytetów medycznych, ktoś za to stracił stanowisko... Nie lubię teorii spiskowych, ale to mnie tylko przekonało do głębszej analizy jego badań. Pozdrawiam Cię serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi