Tom Tom Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) głuchym echem mówią ściany głos rozmyty jak pijany dyskutują z moją ciszą pod sufitem także wiszą wiem co w świecie się dziś dzieje choć nie mój odbiornik pieje słyszę młodociany zachwyt co zagłusza nudne fakty potem brzęczy głosów kilka wywołują z lasu wilka noc przyniesie im osłodę sapiąc będą biec po zgodę kąpać też się sam nie muszę mam anielskich nut wianuszek wielka aula w mojej wannie skoro koncertują dla mnie czasem zwrócą moją ciszę jednak kIedy nic nie słyszę uratują mnie remonty żebym nie czuł się samotny Edytowane 18 Października 2019 przez Tom Tom (wyświetl historię edycji) 5
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedy, Tom Tom. Tak myślę.
Tom Tom Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Justynko. Dziękuję za czujność :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyłożyć tylko ucho i już nie będzie głucho Pozdrawiam . J.
Tom Tom Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D bardzo mi się to podoba. Peel przykłada je starannie, żeby nic nie przegapić ;) pozdrawiam Cię serdecznie
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierzę w staranność Peela, fajnie mi się udziela. ;)) Również serdecznie pozdrawiam Tom Tom. :))
iwonaroma Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Ha, ha :) też mieszkasz w bloku? Fajnie, z poczuciem humoru, bez niechęci wobec sąsiadów... wszak oni Ciebie też słyszą... kiedy nie jesteś w ciszy (bo pewnie czasami nie jesteś). Mój znajomy siedząc na tak zwanym tronie kichnął sobie i usłyszał: "na zdrowie!". A mieszka sam :)
Tom Tom Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę że słyszą mnie częściej niż ja ich, bo to ja jestem tym hałaśliwym sąsiadem. :) Historia Twojego znajomego mnie powaliła,. :D na zdrowie! Dzięki za miły komentarz pozdrawiam
beta_b Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst równy, zgrabny, emocjonalnie na biało. Podobasię. Tylko sylabę powyżej skasuj, będzie idealnie. ;) bb
Tom Tom Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Beti. :) Już poprawione. Teraz jest znacznie lepiej. Ciepłego dnia!
WarszawiAnka Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Czy to wina cienkiej ściany. czy to Peel zasłuchany? :))) Pozdrawiam :)
Tom Tom Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby Peel wciąż nie słuchał wnet runęłaby chałupa Dzięki że wpadłaś pozdrawiam również :) Edytowane 18 Października 2019 przez Tom Tom (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy jest to Atlasa ponowne wcielenie, które na swych barkach dźwiga otoczenie? :)
Tom Tom Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej owoc ciekawości co przemierza cudze włości :)
WarszawiAnka Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówią, że ciekawość to do piekła stopień pierwszy, ale przecież jest niezbędna dla pisania wierszy... :)
Rekomendowane odpowiedzi