jan_komułzykant Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 pożar w gęstwinach na rozpalonej ściółce płonący konar 1
iwonaroma Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Fajny pomysł jednak pożar- rozpalonej- płonący... może za dużo ognia na raz...
Annie Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Pożar, rozpalonej, płonący - jak na tak krótki tekst, trochę za dużo tego ognia, jak na mój gust :) Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Annie, Ty czytałaś co ja powyżej napisałam? :)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przypadek? pewnikiem zmówiły się Panie ;D Cóż, o gustach nie dyskutuję, wiem jednak, że z czasem się zmieniają ;) Azaliż nie lepiej, kiedy ów rozpalonym - bodaj i po trzykroć płonie? Dziękuję pięknie, pozdrawiam. 1
Annie Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 To dam plusa :) a nawet dwa :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam ale po napisaniu bo w pociągu słabo łapie internet :) uznałam, ze zostawię bo w sumie zgadzam się z tobą, chociaż teraz już nie wiem czy aby napewno :) 1
iwonaroma Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dwa, dwa! poproszę dwa! ;)) :)
Ast Voldur Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 No tak.Taka postać do mnie bardziej przemawia.Jednak zamieniłbym tonący na gasnący skoro po żar:)
Ast Voldur Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 W takim wypadku najbardziej logicznym byłby zapis: po żar w gęstwinach na wypalonej ściółce - tonący konar Skoro ma się chwytać brzytwy to liczy na to, że nawet od wypalonej ściółki się rozpali na nowo.Pozdrawiam.
Ast Voldur Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Podbija mi Pani łeputację.Hahaha.
Ast Voldur Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 To ja napisałem.Proszę o kolejny plus do łeputacji:)Zapewniam, iż zauważą. 20 minut temu, Ast Voldur napisał: Nie wiem kto to napisał. Myślenie godne Oscara.Hahaha.
Ast Voldur Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pożądam Łeputacji niczym kania dżdżu:)Miłego wieczoru.
iwonaroma Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Janku, wystarczy raz a dobrze. Że zacytuję klasyka: "Polaku, nie pieprz bez sensu" ;) Oj, Obywatelu -miało być :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma Znam i dzięki za przypomnienie, piękne, ale "Baranie nie jesteś sam" - chyba bardziej ujmujące ;))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi