Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Pozbierajmy! Namawiam nas sollennie suchy chleb zabierzmy panu zza drzwi albowiem dzielni są: robiący albumy rodzinne kupujący płyty chodzący "na artystów" zanim wymrą suchy chleb, dżem pewnie mają swój - Konfituury prostaku, konfituury! Edytowane 3 Lipca 2019 przez Magdalena uu, błąd (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, powiedz mi że jestem genialna, wiem że masz ochotę ;)
Marlett Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz problem z koncówkami ''ą'', ''om''. Podpowiem: "Ą" to końcówka liczby pojedynczej, czyli idziesz z ciocią, mamą, tatą, siostrą. "Om" piszemy w celowniku liczby mnogiej, czyli przyglądasz się babciom, rodzicom, psom, kotom, zwierzętom. PozdrawiaM. 1
Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję mamo; ) Piję zdrowie takich jak Ty
Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napiszę Ci za to wiersz powiedz o czym chcesz Powiedz mi Marlett
Marlett Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 hmm.... niech to będzie niespodzianka ;)
Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Dla "złodziejki na skraju melancholii"" Edytowane 3 Lipca 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Maja Cyman Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach ta ciekawosć
Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego przetrwaliśmy dinozaury przeżyliśmy mamuty i słonie zjemy A potem, potem żuki zostaną tylko
Gość Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Ja tam wolę prosto z krzaka :-) wekowanie mnie przeraża :-)
Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego musimy dla nich zbierać suchy chleb
Magdalena Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Daty to uzda koleżanko dobrze śledzą czasy wiedzą która ciotka za którego papieża która wojna 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Swoista i swojska odezwa, Magdaleno. Staropolski obyczaj - Ostatni wers rozjaśnia treść. ;)) J.
Magdalena Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Samą mnie zaskoczył
Justyna Adamczewska Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he, narka. Mimo zaskoczenia, śpij dobrze. Kołysanka powyzej.
Magdalena Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna sprawa, dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi