złote serduszko Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) tafla wody pełna łez rozstania znów ciebie w głowie mam całymi dniami tęskniłam znów w sercu kruszysz lód na słowo Jockera w nieznane będę zawsze z Tobą biec mijały dni tygodnie a ja nie mogłam zapomnieć o tak wyjątkowej osobie jak ty. Edytowane 10 Czerwca 2019 przez wiersze333 (wyświetl historię edycji) 6
duszka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm.., mam wrażenie, że cztery pierwsze wersy są już całym wierszem.., a reszta przyczepionymi do niego luźnymi mniej lirycznymi myslami, jakby echem, które jednak zagłusza jego podstawową wypowiedź... Dla zobrazowania podam tę nieco przestaioną przeze mnie ze względu na rymy "krótszą wersję" tafla wody pełna łez rozstania mam ciebie w głowie znów tęskniłam całymi dniami znów w sercu kruszysz lód Wzruszająca, skłaniająca do wspólodczuwania forma i treść. Pozdrawiam :) 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 zuziu, przecież autorem wiersza pt. "rozstanie z wyjątkową osobą" jest @wiersze333? i gdzie zniknął mój komentarz do powyższego? Zmieniłaś nick? A został komentarz, w którym jest nick prawdziwego autora wiersza. Zniknął tez i mój komentarz. @Justyna Adamczewska 1
Mateusz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 @Justyna Adamczewska wiersze333 to poprzedni login tego użytkownika. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem,dziękuję za wyjaśnienie @Mateusz. Rozumiem też, że mój komentarz usunięto. Jeszcze raz dziękuję. @Justyna Adamczewska 1
złote serduszko Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmieniłam nick i coś się stało z komentarzem ale przeczytałam i wizięłam sobie jako radę i dziękuję bardzo
Justyna Adamczewska Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem zuziu. No to teraz zuziu, będzie już ok. Moja rada nie była aż tak "odkrywcza", ale fajnie, że "wzięłaś" ją sobie do serca. Ja natomiast mam w sercu Twój wiersz . Pozdrawiam i do poczytania. @Justyna Adamczewska :)) 1
złote serduszko Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż tak na pisaniu się nie znam ale dziękuję ps. czy mogłabyś polecić go innym wysłając linka Edytowane 14 Czerwca 2019 przez zuzia (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znasz się doskonale i dobrze o tym wiesz. Wiesz o d tego taki portal jest, żeby się wygadać w wierszach czy opowiadaniach. Do Nobla prosta droga, tyle, że nieco wyboista, wymaga pracy, zapału. To taki mały światek. :))) Pozdrawiam J.
iwonaroma Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 świat trollów jest nieodgadniony ;) tajemniczy... fascynujący … tj. chciałam powiedzieć fake news tworzący :) nudzą się (cierpią...) - niby tworzą chaos ale potrzebują słów słów słów i pocałunków... boją się pustki... :(... sorry zuzia, że tak pod Twoim wierszem, ale jakoś tak... mnie zainspirowałaś :) zdrówka :)
złote serduszko Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Dziękuję wszystkiem Edytowane 26 Września 2019 przez zuzia (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi