Justyna Adamczewska Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Zadowolenie A mnie nie jest szkoda życia, nie zadaję zbędnych pytań, Zawsze byłam tym, kim chciałam, a i z dobrem się bratałam. J.A. 3
iwonaroma Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Takie zadowolenie nie zbrata się z byle kim :) (czytaj - ze słabowitym złem). Serdecznie pozdrawiam
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Bardzo pozytywny tekst :-) Być zadowolonym, to wysyłać promienie słoneczne innym... Pozdrawiam!
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zadowolenie zbrata się ze złem, i może razem staną się dobrem? Jednakże to ryzykowna gra, przypominająca pokera. Dziękuję Iwonko. :)) Miłego dnia. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Artbook, fajnie i pięknie napisałeś mi. Bardzo, bardzo Ci dziękuje. :)) Jestem zadowolona, rozpromieniona, zatrzymuję ciepło w ramionach. Poranek dziś śliczny, Art - mogę tak zwracać się do Ciebie? Do miłego. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Iwono, dzięki. Samego dobra życzę. J.
Gość Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Miłego popołudnia. J.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Justyna :-) Przepraszam, że z opóźnieniem, ale takie życzenia przyjmuję z wdzięcznością i tego samego życzę! ;-) Pozdrawiam!
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Iwono. Trzeba zachować twarz nawet w najgorszych chwilach. Fajnie napisałaś. Miłej niedzieli. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A proszę i rzeknę też ważne, że życzenia przyjąłeś. :)))J.
Marlett Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Justyś wiersz z dobrym przesłaniem :) Nie brakuje PL optymizmu :) PozdrawiaM. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marlett. Tak peelka zadowolona jest, chce uśmiechy rozdawać :))
złote serduszko Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również mam to samo zdanie dużo optymizmu pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Maju dzięki za cichą obecność, za serduszko.
Rekomendowane odpowiedzi