Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @karenka dokladnie ! Musimy się wyczerpałam, żeby móc ponownie załadować,  a ładować się  - pieknie @wiedźma napisała: "tym co kochamy "        Pozdrawiam rownież i dziekuję Ci ślicznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@wiedźma no i super
    • @viola arvensis   Ty jesteś moim Aniołem   a ja już nie chcę cierpieć    nie muszę pisać ale chcę być szczęśliwy   niech świet pokaże mi teraz swoje słodkie oblicze   Twoje   i niech Ortolan wyśpiewuje swoje piękne kawałki   nawet te które fascynowały Bethovena   proszę           @andrew   wielkie dzięki za Twoje miłe słowa   badź szczęśliwy:)              
    • Nie pytaj mnie o drogę sam nie wiem gdzie idę zostawiam tylko ślad stóp bosych na papierze nie pytaj mnie o zdrowie sam nie wiem że choruję zostawiam tylko ślad serca co wciąż bije nie pytaj mnie co słychać sam nie wiem co u mnie zostawiam tylko ślad słów co duszą napiszę nie pytaj mnie o pieniądze sam nie wiem że zarabiam zostawiam tylko ślad monet porzuconych na plażach nie pytaj mnie o miłość sam nie wiem że kocham zostawiam tylko ślad bez przyczyny zakochania
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - zgadzam się z tym uczeniem - pomaga zrozumieć trudne chwile życia -                                                                                                                                        Pzdr.serdecznie. @Leszek Piotr Laskowski - @Rafael Marius - @Stukacz - @Benjamin Artur @Lidia Maria Concertina - @Poet Ka - @Posem - @.KOBIETA. - uśmiechem wam dziękuję - 
    • @karenka Złego nie trzeba pielęgnować. Gdzie nie spojrzeć tyle piekna, dobra... Śliczne Twoje spojrzenie na codzienność.    Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...