iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) być ciepłą łąką krągłym wróblem borówką w zieleni lustru powiedzieć: lubię naprawdę Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 5
Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Pełna akceptacja. Pozdrawiam Iwono, J.
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Justyna, również pozdrawiam
duszka Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba o tym samym dzisiaj napisałam, bo podobnie czuję Twój wiersz i mój :) Znajduje w nim tą cudowną identyfikację człowieka z naturą i wynikające z niej jego poczucie "naturalnej" wartości. Tylko może bardziej przekonująco, bo zwięźlej i jaśniej brzmiałoby dla mnie zakończenie "lustru powiedzieć: lubię" ( bez "cię" i bez "naprawdę"). Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki
iwonaroma Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) z uwagi wyrzucenia "cię" skorzystam - fakt - nadmiar, natomiast to "naprawdę" zostawię - wg mnie to taki "przytup" na koniec. Również pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt :)
iwonaroma Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmienię wg sugestii duszki, samo lubię wystarczy - :) dzięki
Rekomendowane odpowiedzi