bronmus45 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) (zmartwychwstanie) ~~ ~~ (...) odrodziłem się do nowego życia z błękitnożrących omamów piekła wgryzionych w moją duszę i ciało (...) - długie lata to trwało .. .. zanim wyszedłem szczęśliwie z lochów niemożności odkrywając znamiona hańby i poniżenia jakie narosły we mnie w kolorowym amoku znalazłem w sobie dość mocy dla podjęcia kroków by odpłynąć do świata pod prąd środowiska tłamszącego myśli mirażem rokoszy - teraz znów wiem jak smakuje poczucie wolności gdy we mnie owa żądza już się nie panoszy .. ~~ P.S - zapewniam, że jest to jedynie fantazja autorska z gatunku licentia poetica, nie mająca nic wspólnego ze mną samym. . Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
Maja Cyman Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doskonale sie przyznałęś. Dobrze ze już cie tam nie ma . Piekło przestaje być błekitno seledynowe i to dzis własnie 1
Maja Cyman Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2019 po to Pan Wstapił do piekieł (kolejna tajemnica)odkryta:))
Maja Cyman Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepraszam ,nie zobaczyłąm ps 1
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W porządku!!! - zdrowych i wesołych, no i mokrego śmingusa - SIEMA!!! ~~ Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi