jan_komułzykant Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) jak nogi to długie nie sprzeczaj się uwierz i usta namiętne nie kreski za wzięte palce czułe smukłe chcesz w krótszych się uwięź o piersiach napomnę jak lubisz bierz skromne i umysł ten umysł pojemny jak z gumy jak struny od pięt byś złapany w futuryzm sprzęgnięty z nim był już na zawsze Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 7
Maja Cyman Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmiana nastroju , w końcu 1
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 dziadek zasypia zjadł już kolację a jak coś powie ma zawsze rację :) 3
jan_komułzykant Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
jan_komułzykant Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marlett, miło mi, bo spodziewałem się raczej takiej wersji: dziadek zasypia zjadł już kolację i nic nie mówił? - zaraz coś chlapnie. ;) @beta_b, @Maria_M, @Marlett, @Marcin Krzysica Dziękuję bardzo :) Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
beta_b Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jak dla mnie: super. Nie wiem tylko czemu obecność zaliczasz w satyrze. I zmieniłabym przymiotnik przy palcach, bo smukłe są długie - a długie już poszło przy nogach. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda, że nie miałam takiej babci, co by się doświadczeniami chciała dzielić. Ciekawe co by powiedziała. A za to masz buziaka. Cymes. bb 2
jan_komułzykant Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też nie wiem, dawno nie byłem? Gdzie powinienem? :) nie wiem, co na to dziadek, ale zgoda, zmienione, może być? prosto z mostu, jak podejrzewam, miała wielki dar - aż do kolki ze śmiechu :) obiecujesz? :) Dzięki za miłą wizytę Betty.
beta_b Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś nie nadążam, ale nie widzę zmiany. Albo dość skrótowo opisałam swój proces myślowy ;D 1
jan_komułzykant Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie "palec boży" w tym, tylko coś w moim sprzęcie zawiodło, a teraz? :)
beta_b Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mój Mistrzu: "czułe" to słowo klucz, otwiera większość kłódek ;D i te piersi skromne.. pełne szacunku, trudno się na tę zwrotkę pogniewać :D Biorę w całości nauki dziadka. 1
jan_komułzykant Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziadek skromnym człowiekiem był, aczkolwiek, co tu dużo gadać, sam wybrał nieskromnie ;)) Jednak wyrozumiałości w nim pokłady całe i wszystko co piękne cenił po dwakroć, jednakowoż omne trinum perfectum nie przepuścił, niech mi wybaczy :D Dziekuję Beciu po trzykroć. 1
jan_komułzykant Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) @Bożena Tatara - Paszko ale miła niespodzianka Bożenko, bo dawno Cię nie było, Bardzo dziękuję, pozdrowienia :) @amalaryk Serdecznie dziękuję, pozdrawiam. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mowa o buziakach, to ode mnie też masz jednego :))) 1
jan_komułzykant Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o jak miło Mario :D I taki duet - sama radość. Kłaniam się nisko :) @wjola Dziękuję pięknie :) 1
Rekomendowane odpowiedzi