Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za czytanie :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie tylko Maju :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Iwon, Cieszę, że zajrzałaś do mnie ;) Dziękuję. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeszłam na czas wiosenny :) tzn. teraźniejszy..:) Dzięki. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Duszko, Bardzo dziękuję za trafną interpretację. Ktoś musi ratować to wszystko :) PozdrawiaM. 1
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janko , czasem wielką sztuką magiką jest ułożenie wszystkiego w całość, ale Tobie wyszło to doskonale ;) Dzięki wielkie. PozdrawiaM.
WarszawiAnka Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK, teraz rozumiem lepiej. Myślałam, że chodzi tylko o krzyk. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, Dziękuję:) PozdrawiaM.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 a ja sie nie zgodze z wiktorem Lubie polski jezyk ale tutaj ten tytul pasuje jak ulal. Nadaje bardziej agresywny oddzwiek tresci. Dlatego z cala premedytacja bym go zostawil.
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie dziękuję za wsparcie. Potwierdzasz moje odczucia, brzmienie jest również ważne:) PozdrawiaM.
jan_komułzykant Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to może "aranżer" - i wilk syty i owca cała? ;) 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zawsze Salomonowe rozwiazanie :D
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co z bacą? z bacy skóra została :)) Dzięki :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "a ktoś napisał w damskiej toalecie kaowiec jest głupi"" ;)
jan_komułzykant Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baca sie łopacsył, se poradzi ;)
Luule Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Przejmująco, bardzo. Choć wszystko ukryte w przedmiotach, niczym w fotografiach, każe dopowiedzieć sobie resztę, puścić obraz w ruch. I peel podtrzymujący ściany ma dla mnie kilka opcji, ale z komentarzy wyczytuję go bardziej jako Atlasa, choć i zapewne nieraz to ściana podtrzymywała i jego. w ten wiersz trzeba się wgryźć, a po chwili puści soki. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie będę się bawił w różnorakie domysły. Nie będę się bawił w krytyka. Bo mi się zwyczajnie niechce. Znam to z własnej ,chwili, z własnego wiersza. Ty to opisałaś tak jak to powinno brzmieć, wyglądać I pachnieć. I się to podoba innym. Mnie też. Pozdrawiam t. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Tomasz_Biela (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Luule, pięknie kometujesz mój wiersz. Rzeczywiście w tekst trzeba się wgryźć, takie lizanie po wierzchu nic nie daje. Dziękuję :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że wiersz przyjmujesz bez uwag, tzn. że się podoba ;) Dzieki . PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Tomasz_Biela Natuskaa Waldemar_Talar_Talar beta_b iwonaroma egzegeta Marcin Krzysica Franek K le_mal duszka Marcin Marcińczyk Czarek Płatak WarszawiAnka Liryk Wszystkim sercowym, serdecznie dziękuję i kłaniam się nisko, czapką do samej ziemii :)) 1
Rekomendowane odpowiedzi