Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 wzniecać i tłumić pragnienia mego dobra nie doceniać to twoja wena i domena cały czas się zmieniać jednak bez ciebie jestem jak burger bez mięsa moja piękna prawie jak ja
iwonaroma Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Trochę się zawęziłeś przez ten image, już będziesz zawsze musiał pisać w ten sposób... 1
Marlett Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Po dwóch dniach nawijania stajesz się nudny. Bravo! 1
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Urocza jesteś, ale powiem ci; styl czy też konwencja, to bardziej forma sygnatury, niż cokolwiek innego. Twórcę ograniczają tylko fantazja, natchnienie, świadomość i warsztat z tymi no, narzędziami no nie. Ja nie mam warsztatu i narzędzi a fabrykę i maszyny - ty będziesz moją fantazją, świadomością i natchnieniem. Chodź do biblioteki pośpiewam ci piosenki ;)
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przypominaj się tak nachalnie kopciuszku już jesteś u mnie w notatniku - i to w serduszku!
Rekomendowane odpowiedzi