iwonaroma Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 wcale nie prosta droga tylko skrzyżowanie w dodatku jedna wielka niewiadoma 2
Marlett Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Chociaż utwór zawiera tak mało słów, jest rozległym tematem dla wielu naukowców. Jedno X tak wiele znaczy w życiu człowieka:)) PozdrawiaM.
duszka Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem pewna trafności mojej interpretacji, ale ta "jedna wielka niewiadoma" to dla mnie, po skrzyżowaniu dwóch dróg, ta jedna nowa, jeszcze nie znaleziona, nie wytyczona wspólna droga... Mam wrażenie jekbyś tym wierszem dotknęła lekko jakiejś prawdy miłości. Pozdrawiam :) Edytowane 6 Marca 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie wiersz jest do wielu interpretacji.....i bardzo dobrze :)
Don_Kebabbo Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 W tytule wiersza wielkością znaku Robotę robić mogą i iXy Grunt (że poniżej) to nie garść pakuł Lecz coś czego nie...jarzą sebiksy ;) ;) Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt :) zdrówka też
iwonaroma Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja interpretacja jest też prawdziwa :) Dzięki i pozdrowienia
iwonaroma Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, sama odczytuję dziś jeszcze inaczej ;)
iwonaroma Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha, ha :) zdolniacha z Ciebie :) cieszę się, że zainspirowałam zdrówka
iwonaroma Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 dzięki Sylwestrowi za serce
Rekomendowane odpowiedzi