Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @wiedźma milo Cię tu zobaczyć.:)  Pamiętaj jednak, że to limeryk... oczko jedno zawsze przymrużone ;)
    • @WarszawiAnka Taki jest, ironiczny i smutny. To wynik obserwacji znajomych - poetów, którzy tak zakochali się w słowie, głównie własnym, że grzeszyli zamykaniem oczu na cud dnia powszedniego i spotkanie każdego/ przechodnia. To... świętokradztwo. @.KOBIETA. Z(a)liczanie kobiet nigdy nie było w moim stylu. Wierność zakochanej kobiecie jest dla mnie święta... A wierność Tej kobiecie cudowna duchowo, a nawet... podniecająca, wobec pokus świata (innych kobiet).
    • @violetta Napiszę... operę, po włosku. Zaczekaj, to usłyszysz. Będę się bawił wyśmienicie, aż się niedowiarki (Violetty) zmienicie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @.KOBIETA. Obawiam się, że Tobie na wszystko... pozwolę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wiem że to nie wychowawcze a nawet mało przyzwoite, ale dla mnie wyśmienite - rozpieszczanie Ciebie. Komuś Bóg zleci to żmudne i trudne zadanie z terminem "zawsze" na wykonanie
    • @hania kluseczka podchodzę do tego bardzo zadaniowo, jak w korpo;) poczytalam trochę, trochę rad udzielil mi @LessLove i tak w miarę naturalnie powstają ;)  staram się pisać proste teksty, rownr, głównie po 8 sylab, bo lubię cięzejszy kaliber muzyczny ;) ta jest w innym klimacie niż pozostałe., @LessLove tu szaleje i czasem jest i 3 wersje jednej piosenki. Najwięcej zależy od tekstu i czy Al go " polubi " .
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...