Zaginiony Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 bo pan nie pojął w pełni przesłania tej kropki, co tu przeze mnie tak celowo precyzyjnie skapnęła między wersami ukryta przebiegle tworzy nowatorskie znaczenie życia dodając uroku wizji bo pan nie zrozumiał mnie rozumieć przecież nie pozwoliłem tak celowo precyzyjnie zasłaniając słowami znaczenie wierszy na dodatek bez przypisów i erraty wymyślonych bo pan je przeczytał zamiast napisać własne tymczasem szukał głęboko tak celowo precyzyjnie za pieniądze gdzie indziej znowu skutkujące metody zawodzą w światku skleconym na potrzeby własnego ja
Piotr Sanocki Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Mam pomysł: "bo pan nie pojął w pełni przesłania tej kropki, co tu przeze mnie tak celowo precyzyjnie skapnęła między wersami ukryta przebiegle tworzy nowatorskie znaczenie życia dodając uroku wizji bo pan nie zrozumiał mnie rozumieć przecież nie pozwoliłem tak celowo precyzyjnie zasłaniając słowami znaczenie wierszy na dodatek bez przypisów i erraty wymyślonych bo pan je przeczytał zamiast napisać własne tymczasem szukał głęboko tak celowo precyzyjnie za pieniądze gdzie indziej znowu skutkujące metody zawodzą w światku skleconym na potrzeby własnego ja" Poza tym: "własnego ja" - kiepskie, przegadane, banalne. Pozdrawiam serdecznie
Zaginiony Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Dzięki za komentarze. Alter Net, gdzie ten poranny powrót? :) Wersyfikacja pana Piotra jak najbardziej do przyjęcia. Własne ja, banalne? Cóż. Może. Samo w sobie na pewno. Pozdrawiam
Zaginiony Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Dziękuję ślicznie. To mój pierwszy tutaj wiersz. Nie sądziłem, że będzie tak ciężko o komentarze :) Cierpliwie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi