Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 I noc taka parna nad bagnami ofiary oczy złożone II półmrok wieczoru śpiewy żab na moczarach trzciny cichy świst III wodospad ciemna nocne pomruki zwierząt zamilkły drzewa @Justyna Adamczewska 2
Maja Cyman Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Justynko ,skąd ten nastrój. Biało za oknem , baw sie i raduj z daleka od mroku, Napisane zrabnie i śwetny tytuł Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Maja Cyman (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Pierwszy makabryczny - czy metaforyczny? Można "oczy złożone" wyobrazić sobie jako oczy medytacyjnie przymknięte, jak ręce złożone do modlitwy... Tak to czytam. Drugi - nastrojowy. Trzeci - najbardziej mi się podoba. :) Pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano, Maju, tak czsami jest. Ja raczej trudno znoszę przeciwności losu, a teraz los jakoś mi nie sprzyja, tzn. szczęście. Nie widzę bieli, tylko roztopiony śnieg,brudny, zszarzały. Dziękuję Ci za słowa: Dzięki za te optymistyczne słowa. :)) J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Aniu, dziękuję. Pierwszy jest makabryczny - tak zamiarowałam, ale jeśli wolisz: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może i lepiej. :)) Fajnie, ze moje drobinki - choć nie nastrajają optymistycznie, to przykuły Twoją uwagę. Jestem wdzięczna. Justyna. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 dla mnie świetne - wszystkie trzy 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Iwono. 1
WarszawiAnka Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
WarszawiAnka Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 @8fun dzięki. J.
Rekomendowane odpowiedzi