Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Działanie Czasem wyczuwam spokoju czas, mam twoje dłonie w swoich rękach, mam myśli, przynoszę, rozdaję, czekam na zmiłowanie dla nas. Trwamy, kochamy, tulimy - wahamy się przybliżamy, by oddalić tamy zwątpięnia. Tak mamy, mój kochany. @Justyna Adamczewska
Maja Cyman Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 pamiętaj Justynko, nigdy nie proś o odrobinę miłosci , proś o całą. :))
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie proszę, Maju, tzn Peelka nie prosi o miłość, czeka tylko na: Ale słusznie dostrzegłaś w słowie zmiłowanie - miłość Ciekawie odczytałas wiersz: z - miło - a - nie, miło - ość Dziękuję Miło mi. Dobry materiał, legalne słowa. :)))
Maja Cyman Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 tak jest. ja też czekam i nawet wydaje mi się , wyobrażam sobie że wiem juz kto to:)
Rekomendowane odpowiedzi