Astro Maestro Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 CHMURA LATAĆ MOŻE MORZE TEŻ WODA KTO MI POMOŻE ? CZY CZŁOWIEK TEŻ ..... ? 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po morze zawsze pomoże odpowiednie działanie, a wtedy może dojdzie się też do człowieka, który pomoże? 1
Astro Maestro Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 morze być woda, może być morze, a być może i latać ?
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy, aby nie ma przycietych lub poranionych skrzydeł? Wieszczu Dosłowny. Otucha wstępuje jednak we mnie. J. 1
Astro Maestro Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak teoretycznie to skoro tony wody unoszą sie bez skrzydeł to czemu kilkadziesią kilo nie może? bo kilka kilo to nie morze ? nie wiem ale napewno cos tu sie nie zgadza , no i dodam ze chmura to nie para wodna a ciekła woda tylko rozproszona . człowiek też zwykle rozproszony. a może poprostu trzeba się skupić ? 1
Astro Maestro Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo jakas stara basn 1
M_arianne Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) @Wieszcz Doslowny Pomorze - pomorskie Pomoże Pomorze... Może pomór po pomorze... Edytowane 11 Marca 2020 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 1
M_arianne Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 Wiatr hula, jęczy i wyje w porywach, właśnie...
Astro Maestro Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 może dziś jest ten dzień, uda mi się wznieść..
M_arianne Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) @Wieszcz Doslowny Galopujące myśli... (?) - kiełbie we łbie (Struś) pędziwiatr - oko cyklonu Edytowane 21 Marca 2020 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji)
Astro Maestro Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stada neuronów
Rekomendowane odpowiedzi