Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 18 551
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witaj - każdy z nas był młodym - popełniał błędy - tak to działa - dzięki
za owe piękno -
Pzdr.serdecznie.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Leszczym · Opublikowano
@Annie Jak to w życiu - kłopoty, kłopoty i kłopoty :)) @Berenika97 Bereniko 97 mi i tak pomagają. Ja nie mam jeszcze najgorzej. Ale są osoby, które naprawdę mają bardzo poważny kłopot z lustrami. A to wiesz dużo rzeczy warto mieć świadomość, wiedzieć, ogarniać, zdawać sobie sprawę. Sprawdzać się, pytać, być górą w bojach i potyczkach. Dużo rzeczy oddzielać, rozróżniać, no cała układanka. -
Przez andrew · Opublikowano
@Klaudia Gasztold ... nie każdy czas daje się oswoić jest darem nie dajmy odlecieć mu w kosmos bądźmy blisko nie lubi gdy biegamy zapominając o nim ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia -
Przez gabriel123 · Opublikowano
Osobisty - 12:23 nisko moralnie upadli trzymając się zajadali co murem jeden za drugim w kołowrotek papugi na to nie złapie suma co wabik jak ta guma i przez dziurawe palce ino harce nosem rysuje to owo a czy to Komorowo gdzie młoda Komornica wyjaśnia się tajemnica -
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Berenika97 Świetnie napisana scena nieudanej randki. Zwykła prozaiczna sytuacja, ale pięknie namalowana. Nie licz godzin. Cień na zegarku nie ociepli dłoni. Niebo już pękło. Teraz czas na świt, który cię obmyje. Sukienka wciąż piękna. Jutro założysz ją dla samej siebie. Pozdrawiam -
Przez andrew · Opublikowano
@Berenika97 ... czekanie to cena on ona długo myśleli że najcenniejsza jest Mona Lisa Herkules zanim poznali JĄ JEGO ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne