Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Annie Jak to w życiu - kłopoty, kłopoty i kłopoty :)) @Berenika97 Bereniko 97 mi i tak pomagają. Ja nie mam jeszcze najgorzej. Ale są osoby, które naprawdę mają bardzo poważny kłopot z lustrami. A to wiesz dużo rzeczy warto mieć świadomość, wiedzieć, ogarniać, zdawać sobie sprawę. Sprawdzać się, pytać, być górą w bojach i potyczkach. Dużo rzeczy oddzielać, rozróżniać, no cała układanka. 
    • @Klaudia Gasztold ... nie każdy czas  daje się oswoić  jest darem  nie dajmy odlecieć  mu w kosmos  bądźmy blisko nie lubi gdy biegamy  zapominając o nim  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia   
    • Osobisty - 12:23 nisko moralnie upadli trzymając się zajadali    co murem jeden za drugim    w kołowrotek papugi    na to nie złapie suma    co wabik jak ta guma    i przez dziurawe palce    ino harce    nosem rysuje to owo    a czy to Komorowo    gdzie młoda Komornica      wyjaśnia się tajemnica
    • @Berenika97 Świetnie napisana scena nieudanej randki. Zwykła prozaiczna sytuacja, ale pięknie namalowana.   Nie licz godzin. Cień na zegarku  nie ociepli dłoni.   Niebo już pękło. Teraz czas na świt, który cię obmyje.   Sukienka wciąż piękna. Jutro założysz ją dla samej siebie.   Pozdrawiam     
    • @Berenika97 ... czekanie  to cena    on ona  długo myśleli  że najcenniejsza  jest Mona Lisa  Herkules    zanim poznali  JĄ JEGO  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...