Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• sala balowa kręci się jak koło ruletki twarze przesłodko życzliwe jakby urodzili się uśmiechnięci i umrzeć mieli tak samo uśmiechnięci    
    • Dziś kusisz mnie losem programowania   dobro i zło po raz kolejny toczy bój   mógłbym zmienić twój świat tak jak chcę i pokazać ci misję do wykonania gdybym był złym charakterem   ale i tak nie wierzę we własne dobro   za każdym razem płynę głęboko i nie trafiam na nic   w moim życiu nie ma Boga jeśli jest to widocznie odwrócił się do mnie plecami.  
    • @Poet Ka ... być człowiekiem gdy świat mierzy swoją miarą    to trudne  ale warto   nie uda się idąc za tłumem  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru 
    • @Berenika97 Dla mnie kolejny ciekawy temat i fakjny wiersz.  Składamy się z powiedzmy, kilku wymiarów, racjonalnego/umysłowego, fizycznego, emocjonalnego, erotycznego i pewnie jeszcze innych. Kiedy mówi do ciebie, przykładowo w wymiarze fizycznym i intelektualnym jest super, ale w innych niekoniecznie. Czy wtedy trzeba się dopasować, czy zaakceptować że dopasowania nie będzie nigdy i ten lekki uśmieszek.  Druga osoba to wyczuwa, albo nie, może błądzi i zadaje sobie pytanie, gdzie ona, czy jakaś jej część tak naprawdę jest. Genialną sceną w temacie jest spojrzenie Izy Scorupko na odjeżdżającego Bohuna, bo niby jest ten happy end, ale...Pozdrawiam serdecznie, jak zawsze:). 
    • @Poet Ka :) dzięki

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...