Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

i piosenkę w wykonaniu Wodeckiego :)
    • w tej zadymionej przestrzeni tak trudno o oddech z kotar sypie się pył niczym świetliste drobinki spróbuj schwycić je w dłonie a umkną jak ja jak mgła co świat spowija woalem nad barem dygoczą kieliszki w których zmęczone twarze odbijają perspektywę smutnych dni zapętlonych po ostatnie wspomnienie szczęścia i tylko ty my ponad tym wszystkim wznosimy toast za miłość mówisz że mam starą duszę jak te panie z fotografii w fotoplastikonie orli nos i chłód pozornie nieprzenikniony taki który mrożąc parzy spopielając mrozi podaj dłoń czujesz mnogość kresek po wewnętrznej stronie niepisane mi długie życie pamiętaj że gdy nadejdzie koniec będziesz po odległość rzęs nienasyceniem pachnący kochany jeszcze tylko smooth jazz gdzieś poza wersami schowamy pewność  
    • @Łukasz Jasiński @UtratabezStraty Nie zamieściłam pełnego wiersza na początku. Mogłabym prosić o ponowną ocene i podanie ewentualnych błędów. 
    • @Leszczym Skądinąd ja o tym byłem nie byłem.. To obok ...wszystkie ludzkie głosy to pomysły. My w środku to decyzja która - oferta  ostatecznie nas omami ... I wczoraj jest ściętym jutrem....Dobrze mądrej głowy trzeba by z tym ",oszukaniem" powiedzieć sobie..." Nic się nie stało".... i dalej iść do przodu  Pewnie myślą nie celnie trafiłam poza tarczą

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dobrego dnia....  i serdeczności
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bardzo wdzięczne. Tylko to na górze mi nie pasuje...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...