Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński jakoś mi tutaj pasuje to 'przelicza' i przy nim zostanę, ale dziękuję za propozycję :) @SylabaIgloska aż się  wysypują... dzięki za wizytę :)   @Łukasz Jasiński
    • @Dagna powtórzenie 'wierszy' jest zamierzone, dla podbicia, choć rozumiem, że może to niektórym przeszkadzać w odbiorze. Na 'lekko' nie zwróciłam uwagi, z jednego zrezygnuję. 'Drżę" mi tutaj nie gra, według mnie 'drgam' lepiej wybrzmiewa, ewentualnie może 'wibruję'? Dziękuję za pochylenie się nad tekstem i konstruktywny komentarz, dobrego wieczoru :)
    • czym uderzają bo ciosy ich bolą potrafią też wznosić twierdzę obronną do snu utulają niewinne dzieci mogą nie jeden pożar rozniecić   w głębokim żalu przynoszą nadzieję pobożnie składają ręce w niedzielę  i jak tu uwierzyć tym co gadają że słowa z pewnością dłoni nie mają
    • Nie nazywam się Tomasz. Nie byłeś miły a tylko próbowałeś mnie skierować na własną stronę. Jak to zresztą wszędzie  lubisz czynić. "Się" zostało użyte prawidłowo. Doucz się sam a także sam się doucz. A na koniec, przestań tutaj ludzi obrażać, bo to może kiedyś mieć poważne konsekwencje. Nie mówię teraz tylko o sobie ale ogólnie. Za dużo sobie chłopcze pozwalasz.
    • @Łukasz Jasiński dziękuję Pozdrawiam 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...