Witold Szwedkowski Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 8 Marca 2019 przez Witold Szwedkowski (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) faktycznie, prawie magnum :( Edytowane 19 Listopada 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
Maria_M Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Witaj prowokatorze weny! Dawno Cię nie było :))) Ładna muzyka, spodoba mi się.
Maria_M Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 @jan_komułzykant a skąd Ty wgrzebujesz takie cudkawałki? Cóź Ci powiem? Świetny:))
jan_komułzykant Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) to nie ja, tylko ten Niemiec ;) nic nie zauważyłaś? posłuchaj jednego i drugiego Edytowane 19 Listopada 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawie takie same. Plagiat?
Maria_M Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biorę do zakładek, bo piękna. Dziękuję. Edytowane 19 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno powiedzieć, bo Kaliber mógł wspomnieć np. na okładce do kogo należy wykorzystany fragment, przy czym może ma cokolwiek na piśmie. Nie prawie, tylko identyczne są te kawałki, tylko, że Kaliber użył fragmentu, (jeśli nie myli się moje ucho) raczej z oryginału. Normalnie mogą być 4 takty, żeby się nie było do czego... ale z tym bywa róźnie. Edytowane 19 Listopada 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
Maria_M Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, jest jeden kawałek, jak mi się wydaje identyczny. Ale orginał jest doskonały. Wiesz, gdybyś go nie wrzucił, to muzyka Kolibra podobała mi się, niestety przy Teresie - nie ma szans.
Witold Szwedkowski Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 "Silesia na kradzionych bitach" ;-)
Rekomendowane odpowiedzi