WarszawiAnka Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Ateista, śmierć widząc za progiem, postanowił pojednać się z Bogiem. Jak go ksiądz wyspowiadał i pokutę mu zadał, żył sto lat - „Wcześniej umrzeć nie mogę!” 3
WarszawiAnka Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 @Maria_M : Dziękuję za Twój głos. :)
Maria_M Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Pewien szczekacza z psiej budy wydał głos nie na pudy, hauł, hauł szczekał, przybiegł pan, był dość chudy. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry przepis na długowieczność:) pomysłowy.
Maria_M Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Tam powyżej moje ćwiczenie limerykowe, co o nim sądzisz? Raczej zakończenie mało efektywne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O to własnie chodziło. :) Ale są i inne przepisy. :) Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziałabym, że to szybki szkic - jest w nim myśl, albo nawet kilka, ale nie bardzo wiadomo w którym to idzie kierunku. Po przeczytaniu, moja myśl poszła takim torem: Pewien kundel z Doliny Rospudy utył tak, że aż nie mógł wyjść z budy; ciągle spał, nie ujadał, właściciela objadał, a właściciel był chudszy niż chudy. Pozdrawiam :)
Maria_M Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super:))
jan_komułzykant Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ateistce z przepięknej Kłodawy, ksiądz dość mgliście rysował "te" sprawy. I zapadła wnet klamka, gdy pomylił klucz w zamkach, albo zamki, wiem jedno - ktoś zawył. 1
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :) Limeryki dają pole do wspólnej zabawy; aż do teraz nie zdawałam sobie z tego sprawy. :)))
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnie może być... :-S
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, cieszę się, że się podobało. :) Można też i tak: Ateiście z niewielkiej Zuzeli niebo raz śniło się i anieli. Tak mu się spodobało, że teraz siłę całą wkłada w to, by go też tam przyjęli. Pozdrawiam :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 @tbrozda : Dziękuję za głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 @iwonaroma : :)))
Rekomendowane odpowiedzi