Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Ech, gdyby Słońce było kobietą, zachodziłoby jeszcze piękniej, dzięki takiej wizji. Swoją drogą ciekawe, co odrzekłby Musk, na te pytania ? ;) Pozdrawiam.
    • @Gra-Budzi-ka   Raz smakosz, co przybył do miasta, Chciał sprawdzić, czy smaczne ma ciasta. Gdy w pączka się wczepił, Wnet ząb sobie stępił, Wrzasnął: „To kamień, tu nie ma ciasta”
    • @LessLove   To ogromnie wzruszające, że wiersz przywołał wspomnienie o Babci Elżbiecie - i chyba to jest najpiękniejszy dowód na to, że da się nosić oba te światy naraz, bez rozdarcia, o którym pisałam.  Dziękuję, że się Nią ze mną podzieliłaś - to piękne, że kochasz Ją tak bardzo do dziś. Moja Babcia Maria zawsze miała czas dla mnie, i na to, aby najpierw pięknie opowiadać o Bogu a gdy byłam starsza - czytać fragmenty z Biblii. I też ją kocham bardzo, bardzo mocno. Odeszła za wcześnie!  Pozdrawiam.  @Posem   Dzięki wielkie za tę rozmowę i za wytrwałość, mimo zmęczenia :) A co do porównań - nie byłabym taka pewna, każdy pisze po swojemu i to jest w tym najpiękniejsze. Dobrej nocy i pozdrawiam serdecznie!
    • @Berenika97 Dzięki. Już mnie spanie bierze, także nic więcej nie napiszę, muszę kończyć, ale dzięki wielkie. No i Twoje wiersze są o niebo lepsze od moich. TO WIEM NA PEWNO. Pozdrawiam. 
    • @Posem   To chyba dobry znak, że wiersz da się czytać na wiele sposobów. :) . Dziękuję, że wracałeś do niego tyle razy - to dla więcej warte niż jedno szybkie przeczytanie. I wiem, że Twoje wiersze nie zawsze dobrze odczytuję, ale to w poezji jest oczywiste, że jest tyle interpretacji, ilu czytelników.  Pozdrawiam serdecznie!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...