Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Stary_Kredens Jeju przepraszam bardzo! Nie wiedziałam... A odnośnie tematyki wiersza, zgadzam się, z czasem każdy zrozumie jak bezsensowne było gonienie za pożądaniem w takich sytuacjach. Ja również zaczynam to rozumieć... Czasami jednak pod wpływem silnych emocji podejmujemy decyzje, nie myśląc o tym, czy warto. Pozdrawiam również!
    • powity dźwięk dookólność i uroki ptak, gałązka oliwna zmarszczone brwi i białe lilie poruszone oddechem wspomnień   u brzegu pamięci wschodzi biała piana zaraz odejdzie   szukam wzorca, ostatniej liny drogowskazu bez prawa wyboru muzyka ma grać, niech gra niech wybrzmi cały ten walc do cna   śladów odwagi mi trzeba zapomnianych kochanków wspomnienia   ---- Wykorzystane tutaj, jako fragment, ilustracja muzyczna w jednym z projektów: 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @viola arvensis Dwóch, też chętnie zostanę adresatem tego mini :)) Bo fajne to mini :)
    • @nieznajoma1907 tak tak  ale ja do wiersza  nie do Twojego życia, równie dobrze może pisać to ktoś nie nastoletni. Za sto lat jak ktoś to przeczyta , to Ciebie i mnie już nie będzie a tekst i jego treść pozostaną i to do niego się odnosimy zawsze ,no prawie zawsze

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrawiam Kredens 
    • @Ewelina @FaLcorN Ewelino, więc może warto się zastanowić,. Masz już jednego chętnego ;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...