jan_komułzykant Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ nie tylko, mam to co najmniej 2 razy w tygodniu, dzięki "szalenie" kabaretowym sąsiadom. :) Wesołość i poczucie humoru jednak też tracę, ale dopiero ok. 2:00 w nocy. Ot, taka ułomność moja, osobnicza. Dziękuję pięknie Oxyvio, pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha ha! Nie dziwię Ci się, że tracisz poczucie humoru o tej porze - najlepszy kabaret jednak nie powinien trwać tak długo. :))) Swoją drogą współczuję tym ludziom. Poważnie.
jan_komułzykant Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz, że też powinienem? Są bardzo, jak to się teraz mówi, asertywni. Nad wyraz - asertywni, rzekłbym asertywni bez granic. Asertywność, to ich drugie ja-ha. ;))
Oxyvia Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaa... Wielu ludzi myli asertywność ze zwykłym chamstwem. Niestety.
Rekomendowane odpowiedzi