Nata_Kruk Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Jaśminowo i romantycznie, i w dodatku przy tym wszystkim księżyc. Określenie.. "mój Miły".. trąca myszką, ale czemu nie powiedzieć tak sympatycznie o kimś, skoro na to zasłużył... "/o/czarowałeś usta zapachem czereśni"... czytałam sobie, czarowałeś, bardziej mi rytmicznie "wszeptywałeś'... ciekawy.. 'prawie.. neologizm, chyba..:)) Pozdrawiam. ps... ja tu "produkuję' kilka słówek nt. wiersza, a w dole wyskakuje mi powiadomienie, że już mi odpowiedziałaś... Ta fukcja sprawia, że czuję się delikatnie "śledzona"... ;) Edytowane 4 Października 2018 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne dzięki :) mój miły, to tak archaicznie i zamierzone, bo pasuje do klimatu. Pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nato, Twój komentarz zrodził mi następujący pomysł czy pamiętasz pachnące sady owocowe i co, będzie lepiej od archaizmu.
Livvie Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozmarzyłam się i zrobiło mi się ciepło na duszy :)pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli słyszę podobne słowa od czytelników, to bardzo mi miło, że moja wersy budzą ciepłe, uspokajające uczucia, tworzą zapachy wyobrażeniowe, malują sielankowe obrazy w tym zwariowanym, nieczułym pędzie współczesności. Pięknie dziękuję :) Pozdrawiam
karenka Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Pięknie namalowany tęsknym sercem każdy wers :)pozdr.
Maria_M Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 @karenka jak miło, że wpadłaś. Dziękuję :)
Maria_M Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))
jan_komułzykant Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 miłośnie i radośnie, jak to u Ciebie Pozdrawiam. był pręcik był pyłek ja znów się spóźniłem lecz coś tu się święci gdyż bąk też się kręcił ;)
Maria_M Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bąka nie wdziałam, tylko wiatr zaszalał, zebrał pyłek z kwiata, szumi teraz tata, ta ta, ta ta ..... :)))
Rekomendowane odpowiedzi