Historia edycji
Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.
-
Ostatnio w Warsztacie
-
wiedźma 1 393
@Trollformel z nieukrywaną przyjemnością przeczytałam;)
Pozdrawiam serdecznie.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Poet Ka Piękne, ciepłe wspomnienia i wielość smaków, zapachów, bliskich osób - tak cudownie budują obraz beztroski. To wręcz sensualny zapis dzieciństwa, który uruchomił we mnie własne wspomnienia. Ale to dwie ostatnie strofy nadają całości głęboki, egzystencjalny wymiar. Tytułowe "Et in Arcadia ego" przypomina o nieuchronnym upływie czasu. Śliczny utwór! -
Przez jjzielezinski · Opublikowano
Ten wiersz (a raczej ich cały arsenał) powinien być obowiązkowo w lekturach licealnych. Bardzo dobra, przepełniona przemyśleniami i pięknymi rymami praca. Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński -
@Poet Ka Bardzo dziękuję! Ostanio urzekają mnie japońskie mini. :) Serdecznie pozdrawiam. :) -
@andrew AI może ostrzyć apetyt na myślenie, ale nie zastąpi tego, co dzieje się między człowiekiem a nim samym. Dystans, o którym piszesz to cenna rzecz. -
Przez jjzielezinski · Opublikowano
Przepiękny, pełen patriotyzmu, tradycji oraz opisów pięknej Polski i jej wiernej rzeki wiersz. Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne