Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @tie-break Moje ukłony za komentarz !
    • @Berenika97

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Puenta przemawia do mnie. Również przemawia do mnie ów zakonnik „używając marksistowskiej terminologii, że w Polsce większość ludzi (chodziło mu o wiarę) nie ma bazy a tylko nadbudowę”..: )
    • @Alicja_Wysocka  wiesz, kiedy pani Doktor powiedziała mi co mi jest, nie prosiłam o cud- powiedziałam sobie- trudno będę z Mamą. Na mojej sali leżała Pani, która rozpaczała gdy bolało mniej- pytała dlaczego. Piszesz o spokoju jako cudzie- tak się zastanawiam, że coś w tym jest, może tak.
    • @Migrena wiersz twój to elegia która wzrusza i łagodnie przeprowadza przez dramat wydarzony. I to wołanie w ciszę a słyszenie tylko bicie swojego serca, aż do rozpłynięcia, aż do realnego świadka ponurej chwili i kołyszącego miłością echa oddalającego się w ludzkim kroku.
    • @Migrena  atam pięknie, ale dziękuję. Jacek, czasami przyroda nas nie tylko zachwyca, ale i zadziwia, bo nawet w tych miejscach gdzie wydawałoby się nie     @Robert Witold Gorzkowski atam. Dziękuję. Tak Maryja jest mi bliska bardzo. Dzięki Robert
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...