WarszawiAnka Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krótko i celnie. Pozdrawiam.
Maria_M Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To raczej ja małpa, a Ty małpiszon :)))
Maria_M Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To niemożliwe. No, patrz: wciskam małpę @ teraz piszę jan_komułzykant i mam @jan_komułzykant @MaksMara @WarszawiAnka.
WarszawiAnka Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 @jan_komułzykant Już - udało się! :) Dzięki.
Maria_M Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jan był bardzo pomocny. Super :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Serdecznie dziękuję wszystkim Użytkownikom komentującym mój wiersz WIDZIAŁAM. Jestem pod wrażeniem różnorodności Waszych refleksji. To dla mnie bardzo miłe i budujące doświadczenie. Pozdrawiam!
WarszawiAnka Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)))
jan_komułzykant Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma sprawy ;p Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze coś fajnego wrzucisz :)
jan_komułzykant Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też było miło :)
Rekomendowane odpowiedzi