Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius ja nie mam nic ładnego, wszystko się sypie ze ścian, z sufitów:) czuję się jak w starym pałacu:) raczej tak będę mieszkać:) nie przywiązuje do tego wagi, wolę słuchać o Bogu. 
    • Zosia wychodzi z błędnego założenia, że powinna wyznać jakiś grzech, nawet, jak nie ma żadnego. A co dopiero powiedzieć o różnych dylematach, które człowiek nabywa w związku ze spowiedzią w późniejszym wieku. Kłania tu się zresztą fundamentalna zasada, że wiara chrześcijańska nie jest w pierwszym rzędzie zbiorem nakazów i zakazów. Jest ona w pierwszym rzędzie stosunkiem opartym na miłości Boga do człowieka i na odwrót i z tego stosunku, jak najbardziej, wynikają pewne zasady etyczne, w tym nakazy i zakazy.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Będziesz miała jeszcze ładniej o ile to tylko możliwe.
    • @KwiatuszekDomyślam się, że to nie Twój świat, ale cieszy mnie, że tekst kazał czytać. To oznacza, że jestem na dobrej drodze.  Krew będzie się lała bo to bardzo brutalny świat. Znajdzie się jednak miejsce i dla przyjaźni.  Cały czas zastanawiam się, jak bardzo powinienem być brutalny i wydaje mi się, że muszę znaleźć złoty balans, ani za dużo, ani za mało.  Dziękuję Ci bardzo Kwiatuszku i cieszę się, że się trochę podobało.  Pozdrawiam serdecznie. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zacznę od tego, że czasy się zmieniły, lecz pamięć pielęgnowana jest nadal...   Cóż mogę dodać, skoro treść jest na czasie.   Pozdrowienia.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...