violetta Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Mój dom będzie romantyczny, ze świerkowymi drzwiczkami, podłogą z bukowych desek i pomalowanymi na kremowo meblami. Nocą będą świeciły duże abażury sięgające rozłożonych kołderek, na których będziemy szaleć, a kwiaty, listki będą ciemnozielone, cytrynowe i pomiędzy nimi widoczne kolejne drzewko. Idealnie pasuję, smakuję tymiankowe chipsy i jeżyny. W ogrodzie z Tobą kawa w starej ceramice niebieskiego dzbanuszka. Wypieścisz wszystkie łodyżki i cegiełki dla mnie. Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez valeria (wyświetl historię edycji) 2
Alexandra O. Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach ty Ty jesteś Valeria. Miło mi. Podoba mi się bardzo to marzenie. Pozdrawiam serdecznie. Alexandra
violetta Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2018 dziękuję, to ja valerka:)
mysticp12 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Tak.Taki będzie świat jaki sami sobie stworzymy najpierw chyba w głowie i sercu a potem..
iwonaroma Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Pięknie :) ("A słowo ciałem się stało" :))
Rekomendowane odpowiedzi