Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) tylko popatrz w moje oczy nic nie zrobię, jeśli nie chcesz twój speszony wzrok podążył za urwanym w pół oddechem bliskość zrywa twe wachanie i gwałtownie pędzą myśli w uderzenia rytmie szepczesz proszę weź mnie Edytowane 8 Lipca 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 4
Maria_M Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Nie chce patrzeć w twoje oczy, bo mnie zwodzą naprzemiennie, przytulają, głaszczą włosy, później proszą, że chcą więcj. Lekki, miły, subtelny wiersz :) Edytowane 8 Lipca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) przez nie widać jak na dłoni jak diabelska dusza płonie spojrzysz raz i już przepadłas w kotle żądzy i uniesien Podziekowal a jaki tytul ? moze ktos zaproponuje ? Edytowane 8 Lipca 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Annie Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Jest erotyk, ale Marcinie, puenta mi się nie podoba- zbyt dosadna. W tytule nie pomogę. Chociaż może Chwilę ? Pozdr. 1
Marlett Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Etery czy nie :)) lub Eterycznie:) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popracuje nad koncowka dziekuje
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba sie biore pierwsze dziekuje @beta_b dzieki za serducho :D
Marlett Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielka przyjemność po mojej stronie :)
PraKtyczna Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj jakie to prawdziwe!
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Cześć Marcinie, delikatność i pożądanie - pięknie, ale (nie gniewaj się): Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wahanie. Pozdrawiam J. 1
Rekomendowane odpowiedzi