Tomasz Kucina Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. graphics CC0 uczyń twa pamięć gatunkowa uwiła kiedyś gniazdo jak orzeł bielik w obłoku bloków skalnych skuteczność w formie zachowań unika ryzyka i aktów niepowodzenia to rola dumnego ptakastrzeże praw gatunku i czynisz chrzest człowieku utrwalasz doświadczenie był pierwszy lot nad lechickim gniazdemdo niego spiżu dorzucono wytopiono dzwon pod skrzydłem w cieniu tulono berło i koronękrzewiono wiarę o dumo dziejówco demaskujesz systemy i narodyunosisz słowa i góry – wyzwól z kajdan natchnienie uczyń symbiozą by strącić demona niezgody długotrwałej i ocal pamięć historyczną a orła zaklnij w ptaka ojcowizny — Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji)
Tomasz Kucina Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Patriotyczny! Jeżeli jeszcze raz użyjesz takich paskudnych i nieprawdziwych argumentów wytoczę ci sprawę. Następny taki wpis pod moim tekstem i zgłaszam do administracji portalu. Na twoje komentarze więcej nie odpisuję. Ostrzegam.
W.M.Gordon Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) A sprawa będzie jaka? Cywilna czy kryminalna? Donoś, donoś. Ostrzegaj. ... Groźby z braku argumentów. Masz zbyt impulsywny, agresywny i arogancki charakter. A jak powiedział Saint - Just czasami warto wejść do kościoła, aby ugasić rozpaloną głowę, zimną wodą swięconą. ot co, a może i nic Edytowane 4 Czerwca 2018 przez W.M.Gordon Literówka (wyświetl historię edycji)
Tomasz Kucina Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak sobie tłumacz. taaak, przyjdą o 4 rano, wylecisz z rodzimego portu lotniczego w Berlinie? - i prosto do "p... obozu zagłady" (LOL). Na piersi wytatuują swastykę, i będziesz wkuwał na pamięć main kamf. Skoro w tobie nie ma za grosz szacunku do Ojczyzny, i nie pojmujesz, że każdy - dokładnie każdy człowiek - nosi w sercu miłość do własnego kraju, do Polski w naszym kontekście, a ty kojarzysz to z nacjonalizmem, który wiadomo jakie ma konotacje, to dla ciebie nie istnieją ŻADNE ARGUMENTY. Od tej chwili... Stała regułka: Autor nie udziela odpowiedzi na komentarze tego pana ze względu na ich osobisty (względem autora), agresywny i arogancki charakter. Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... spodobało mi się to określenie. Czy wiersz jest nacjonalistyczny.? to długi temat... ja, nutkę przynależności do kraju, wyczuwam. Co do symbiozy, cóż tu prawić, skoro niezgoda (zaplanowana.?) ściele się wzdłuż i wszerz.... wystarczy 'rzut' na jedno miasto. ps... ach, kopiuje Autor post i literówki, tudzież byki, też.. teraz dojrzałam, że 'wszerz' pacnęłam oddzielnie. Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Tomasz Kucina Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No takie mamy czasy. Trochę smutne to jest. Ale wiersz w charakterze pojednawczym może być :P
Rekomendowane odpowiedzi