Alkomat Opublikowano 3 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 Brakło mi wiary I alkoholu Dzisiejszej nocy Jest niespokojnie Ludzie strzelają Ludzie imają się Samobójstw Brakło mi mocy Dzisiejszej nocy Nie ma już dni Jest tylko mroczność I o północy Jest Samobójstwa cud. Smętne piosenki Posępne wiersze Przekłuwają swą reką Biorę nóż I mnie zabraknie Zabrakło już... Dni Zabrakło światła Jestem jednym z wybranych By umrzeć przedwcześnie I nie ma wyjścia Umrzeć przedwcze...
Alkomat Opublikowano 3 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 Wiem, że jest dość cieńki, ale jest w nim coś przyciągającego chyba. Czekam na sugestie.
marian spendel Opublikowano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 zawsze jest jakieś wyjście hej
Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 Witaj masz racje troche cienki , ale pomysł fajny "Smętne piosenki Posępne wiersze Przekówają swą reką Biorę nóż Mnie zabraknie Brakło już... Dni" Tylko taka mała sugestia moze tak? Pozdrawiam
Alkomat Opublikowano 4 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego o przekłuwaniu(czy jak to się tam pisze) brakowało mi. Wielkie THX
shy angel Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ma jakąś magię przyciągania. Jedyne czego mogę się czepiać to "Zabrakło już..." bez wielokropka. Ale to taki drobiazg :P. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi