Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) lubię czytać napisany porządek liter gdzie określone miejsce ma przecinek z premedytacją stawiany kropek równe rzędy wersów i sam wiersz niby o niczym a tak pięknie leci wyłuskuje gdzieś z głębi trzewi spod kory mózgowej zatęchły zapach speluny ogród różany lub dotyk ukochanej raz złapać w sidła i odlew znaleźć na papierze tymczasem znów koślawo kursywą kreślę trzy po trzy że jestem i wierzę by odgonić samotność Edytowane 31 Marca 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 3
beta_b Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sidła A to drugie to jak ja. ?? Lubię wiersze o niczym ale ciężko mi je pisać. Ściskam ciepło, bb 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję już poprawiam
Maria_M Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 kropka - to rodzaj żeński, Wię „stawiana kropka” albo „stawianych kropek” :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Ale jeszcze można przygarnąć kropka i z tego może być kropek :) 1
Maria_M Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, nie pomyślałam, skupiłam się na wierszu, a tam jest o stawianiu kropka, a nie o przygarnianiu :) 1
Annie Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Obrazy... powstają w głowie. Zależą od nastroju czytającego, od poziomu percepcji, od wielu innych rzeczy. Jesteśmy tutaj w jednym egregorze, zasilamy się wzajemnie, bo energia idzie za uwagą. :)) Pozdr 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Z premedytacją stawiany kropek :D
Maria_M Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) znałam raz pewnego chłopka, który chciał przygarnąć kropek zanim przygarnął, to go postawił, później żałował, że się zabawił :))) Edytowane 31 Marca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
Enchant Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Myślę, że pisanie o niczym to swego rodzaju sztuka. Niełatwo jest tak lać wodę w wierszach. Jeśli o mnie chodzi, to podziwiam i "zazdraszczam", ja pisać o niczym nie umiem (raz jeden mi się udało; drugi próbowałam i popadłam w głębszą filozofię). Nie wiem, dlaczego ten wiersz jest w warsztacie. Moim zdaniem spokojnie mógłby być sobie w wierszach gotowych. 1
Maria_M Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Powyższy wiersz ma bardzo wyraźny przekaz i nie jest o niczym! Myślę, że powinien być w gotowych, tak ..... tak uważam. pozdrawiam :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważaj :) milego dnia :)
Maria_M Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na co? :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo się jeszcze ziści 1
Marlett Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Kiedy odgania się samotność nawet kropek jest fajny :)) PozdrawiaM. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję też tak uważam: )
jan_komułzykant Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 jest ciekawie i naprawdę fajnie się czyta, lekko napisane, nic nie denerwuje. Nie zgadzam się tylko, że jest o niczym. :) Pozdrawiam.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Janku :)
Rekomendowane odpowiedzi