Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Czarek Płatak Wody z bonga nie piłem. Uważam natomiast, że powinieneś więcej palić, Czarku.
    • @violetta Na pewno będziesz Miss kortu.
    • - Usyp małą, białą żmiję, I ze stówy zroluj zwiję. Wciągnę nieco i popiję, Bo jak nie to się zabiję!   - Grosza ciułaj, darmo nie ma, W końcu to kawałek nieba. Sen ci spędza? W rękę strzelba, Odpal kogo, płacić trzeba!   - To jest myśl, i tak też zrobię, Strzelba jest i są naboje! Ale kogo? Ty mi powiedz! Komu zrobić dziurę w głowie?!   - Nie wal swego, mój kolego, Wal obcego, bogatego! Jeden wystrzał, nic prostszego, I pamiętaj - nie biednego!   - Żmijka droga, taki towar, Bogaciła cię ma szkoda! Każdy swego losu kowal... (strzał... i kończy się rozmowa)
    • A oto             komentarz odautorski: bo ich bardzo zabolało to - około osiemdziesiąt siedem procent Polaków nie lubi Izraela - podałem tutaj źródło i działalność obcej agentury w Polsce - MI6 - też podałem źródło, jakby inaczej - z "Myśli Polskiej" - nie mieli kontrargumentów, więc: co dla nich niewygodne - usunęli i w podziękowaniu dali mi siedem ostrzeżeń i w zamian stracili trzynaście moich wierszy, natomiast: czytelnicy - komentarze i kończąc: jak Bóg Kubie - tak Kuba Bogu!   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...