Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Witaj - Mówisz: dzieci są równe. Życie mówi inaczej. - czysta prawda - a wiersz trudny  - bolący -                                                                                                               Pzdr.serdecznie.
    • Witam - ciekawe rozważania  -                                                          Pzdr.
    • @Jacek_Suchowicz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• życie rysuje zmarszczki na twarzy bywa że czasem głos nam obniży być Casanową człeka postarza czy spotkał córkę swej rówieśnicy?   czy może ona spod tony kremów pudrów czy tuszów albo maseczek pamiętać nie chce - nikt nie wie czemu? młodszy dogodzi takiej kobiecie :))
    • @hollow man to bardzo słuszne spostrzeżenie 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Trollformel przemyśl w jaki sposób ten wers poprawić  Dziękuję i pozdrawiam @Berenika97 zawsze w punkt interpretujemy moje wiersze  Jestem pełna podziwu  Serdecznie Ci za to dziękuję @Andrzej_Wojnowski bardzo dziękuję @Stary_Kredens dziękuję pięknie za czytanie Toruń to moje miejsce na ziemi  Takie w którym zostawiłam połowę serca i chyba cały rozum W tym mieście przeżyłam miłości rozpacze i straty ale też odzyskałam siebie samą  Pozdrawiam serdecznie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...