beta_b Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Przekopiowuję, a nuż ktoś kasy potrzebuje ;D "Rusza konkurs na polski przebój organizowany przez ZAiKS i Polskie Radio. Pula nagród wynosi 100 tys. zł, funduje je stowarzyszenie, zaś publiczny nadawca ma zapewnić promocję konkursu i jego zwycięzców. Konkurs rozpocznie się 12 lutego, a piosenki (niepublikowane wcześniej i napisane w języku polskim) można zgłaszać do 2 kwietnia 2018. Czytaj więcej na: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/zaiks-i-polskie-radio-zaczynaja-konkurs-na-polski-przeboj-organizowany-przez 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Moje szanty się nie nadają :) ale będę trzymał kciuki może ktoś się pochwali że wygrał: )
jan_komułzykant Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 (...)publiczny nadawca ma zapewnić promocję konkursu i jego zwycięzców. Jaka szkoda, bo już zabierałem się do roboty ;)) PS Bez urazy beto, Tobie chwała z a info - cytat pochodzi bezpośrednio z artykułu. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja ciemny lud to kupiłem :) bez urazy Betko ale sama musisz przyznać, że śmiesznie brzmią źle dobrane słowa. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panowie, faktycznie, ominęłam wzrokiem przy zamieszczaniu info. Ale temat przemyślałam i mimo poglądów politycznych (antypis), patrzę na całość z innej strony. Ile szlagierów wywodzi się z głębokiego PZPR-u, a konkretnie Festiwali Piosenki: Radzieckiej w Zielonej Górze, czy Żołnierskiej w Kołobrzegu? Dla mnie to nie jest nielojalność poglądowa, a raczej kanał dotarcia. Nic na siłę, ale jeśli się skreśli żarliwość, zostanie zwykły efekt i realna sytuacja. Nie mówię, że grupą docelową mają być babcie z miesięcznicy. Ale czy to od razu jest sprzedawanie? Ja startować nie będę, bo się na muzyce nie znam. Miłego dnia, bb Edytowane 8 Lutego 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja się na tamtej stronie dopisałem w Komentarzach i nie żałuję, bo jeśli "Redahtor" tej wiadomości tak umi, no to co się dziwić pozostałym wpisom, choćby na temat konkretnego jury. Pewnie kiedyś bym próbował, ale dzisiaj nie czuję się na siłach, żeby konkurować z Zenkiem Martyniukiem, czy "Miała matka syna". :) Za informację beto, jednak bardzo dziękuję, bo czasem rzeczywiście można coś ciekawego i niespodziewanego trafić. Również miłego dnia.
Witold Szwedkowski Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To oni tam zamiast zajmować się polityką, pisali piosenki! No i jasne czemu system upadł. Choć szlagiery zostały.
Rekomendowane odpowiedzi