Joachim Burbank Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 z panią Balentajn po roku rozłąki spotkałem się smakowała świeżym jabłkiem i mgłą podstępnie usidliła mnie wracałem do domu unosząc się metr nad ziemią lewitując z głową pełną marzeń złudzenie wyparowało z krótkim niespokojnym snem zostawiając lęk 1
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 podoba mi się, ale w troszkę innej konfiguracji, bez urazy, to żadna sugestia, tylko mój odczyt. Pozdrawiam. wracałem do domu lewitując metr nad ziemią z głową pełną marzeń po roku rozłąki z panią Balentajn smakowała świeżym jabłkiem i mgłą podstępnie usidlając złudzenie wyparowało z krótkim niespokojnym snem zostawiając lęk 2
Joachim Burbank Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 Dziękuję za frapującą interpretację:)
Stary_Kredens Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 ta druga wersja moim zdaniem lepsza , czasem tak bywa ale liczy się pomysł pozdrawiam Kredens
Joachim Burbank Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @Stary_Kredens dzięki za opinię!
Rekomendowane odpowiedzi