Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poet Kadziękuję. sam ciekaw siebie jestem - w jakim kierunku to zmierza. pozdrawiam serdecznie :) @Berenika97Dziękuję Ci. Cieszę się po raz kolejny, że trafiłem w Twój gust. @Alicja_Wysocka @Poet Ka @Leszek Piotr Laskowski @Adam Zębala @Benjamin Artur @wiedźma Dziękuję Wam!
    • A gdyby     pogardliwy rechot z grubaska  zamienić w życzliwość i uśmiech względem ułomnego człowieka który czasem swój maleńki świat  wiezie się na czterech kółkach   skrzypią przemyślenia w głowie  znowu incydent na obcej ulicy   jak dobrze że nie mojej - gwałt  zbiorowy ze skutkiem śmiertelnym a tak się puszczała za młodu   pukawki na kapiszony nauczyły się  naprowadzania śmierci do celu seriami rosną liczby w szpitalach stygną serca a pod żalem z fajansu - sieci - zdrajcy i bożyszcze    co z tym zrobić - w powrozach już dawno gra echo - kara śmierci -  a gdyby wśród nich był mój brat      czerwiec, 2026        
    • @Alicja_Wysockaano, nie przyłożyłem się tym razem :) mam lepszą wersję 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

;) @Nata_Krukdziękuję za komentarz. tak zawsze jak z obrazka te kobiety - to prawda :/ @Berenika97Dziękuję bardzo. Cieszę się, że się podoba :) @Leszek Piotr Laskowski @Poet Ka Dziękuję Wam!    
    • @Somalija piękni są zadbani i dbający o zdrowie:, o kobiety:)
    • @Annna2... forma sonetu, już pierwsza strofa wprowadziła mnie w... sny... Świetnie zaczęte.. to "wiesz"... :) to myśli o przejściu do.. "tam".. kiedyś na pewno, ale powolutku..:) Wiesz.. :) słucham Czajkowskiego.. też pasuje do treści. Ty wybrałaś muzykę, której też słucham w domu. ps.. przedostatnie.. tam.. próbowałam pominąć. Uciekam... dobrego wieczoru.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...