Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@hollow man
    • Kwiaty rozrzucone na wzgórzu ktoś je sadził ktoś ścinał  wyrosły nowe równie piękne.   Kwiaty kwitną aż po horyzont końca ich nie widać rosną aż do chmur.   Żółte kwiaty rosną nad wodą  ich kolor miesza się z kolorem zachodzącego słońca.   Blask ich rozświetla okolice  rozgrzane przez słońce świecą całą noc.    Kolor kwiatów i zachodzące słońce  przenika wodę aż  do głębin wpatruje się w nią.    Szukam serca w jej  wnętrzu      znalazłem żółty kwiat  który kiedyś zatonął.   Stoję nad brzegiem i maluje obraz namalowałem kwiaty  wszystkie są żółte.   Zerwałem kwiat potem kolejny każdy jest inny lecz wszystkie jednego koloru.   Szczęśliwy jestem bo mam kwiaty usypałem z nich dywan stoję i podziwiam tylko kwiaty mam w oczach.
    • @Poezja to życie mnie też czaruje:)
    • @andrew lepiej nie kupować wcale:) Kup sobie orzeszki :) wczoraj kupiłam nerkowce i cała paczka poszła, ale miałam gości:)
    • kilka godzin przed świtem mijaliśmy rozmazane jezioro ciemność dławiła się zorzą ptaki stroszyły wieczne pióra   czasem aż chciałoby się dotknąć nieba a potem utonąć w marzeniach nasze bose brzegi sprawiają wrażenie introwertycznych    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...