jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) I w oku żuka soki, nokia i konik o saku żukowi. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 I w oku żuka soki, nokia i konik o saku żukowi. Ej, ule Winona Ryder dławi? Kiwał, dredy rano niweluje.
befana_di_campi Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 I co z tego wynika, że "I w oku żuka soki, nokia i konik o saku [?] żukowi"? P.S. "Sak" = dawny worek podróżny; torba; antyczna sieć?
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 A mi ilu żuka soki nada, Ada? Niko sak u żulii ma. Aj, u Julii . I luju ja.
befana_di_campi Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie załatwianie się w banię, rano, na tapczanie / dywanie...
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) A kraj? A kto kiwał Dudę, PZPR? RP z pędu dławi kotka Jarka. Ale kino, rwa goni kotami. I ma to kino Gawronik, Ela. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jury żuka Hani narzyna. Rany zrani na haku. Żyruj. A, że Jana łuki kuła na jeża? Najadą żukami. I maku żąda Jan.
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) A Manitu pana narzyna rano. Bo na rany. Z rana na Putina ma. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Kosą z Sokala koszą sok. Ukosili, popili - popili soku. Popije Gregory, Roger, gej i pop. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale to moja bania, tapczan i dywan. proszę w takim razie załatwiać się u siebie, w polu, a nie u mnie na wycieraczce.
Rekomendowane odpowiedzi